Hrůza! Která z těchhle dvou českých hereček uvařila svého manžela?

 Celebrity 
14. října 2015 04:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nela Boudová a Ilona Svobodová, zdá se, mají na chlapy pořádně spadeno facebook
Skoro neuklízí, málo pere a neumí vařit, zato je ztělesněním sexuální touhy a elánu. Tak vypadá postava Laury, kterou v nové divadelní hře Žena, která uvařila svého manžela ztvárňuje herečka Nela Boudová společně s kolegyní, Ilonou Svobodovou.

Nová černá komedie, kterou zrežíroval Petr Kracík, a kde se hlavně Boudová se Svobodovou pořádně vyřádí, vypráví o dvou ženách zcela odlišných a jednom muži, kterého hraje Otmar Brancouzský. Nejde prý, ale o žádnou sadistickou hru, alespoň, co by se z názvu díla mohlo zdát.

„Je to tak trochu – hodně ze života. Zkrátka diváci se určitě nebudou nudit,“ říkají svorně Nela Boudová a Ilona Svobodová, které mají v životě už taky něco za sebou.

Hra začíná v okamžiku, kdy Hillary (bývalá manželka Kennetha) chystá večeři na oslavu tříletého výročí svatby Kennetha a Laury. Hlavním chodem má být „překvapení“. V retrospektivách se divák dozvídá, jaké všechny události předcházely této „poslední večeři“.

Jde o milostnou zápletku, kde nechybí kolotoč lží, výmluv a obviňování. „Komedie je tak trochu exkurzí do světa žárlivosti, zrady, nevěry, klamů a ponížení a ukazuje nový význam rčení, že „láska prochází žaludkem“,“ říká Petr Kracík, mimo jiné třeba umělecký šéf slavného muzikálu Fantom opery.

Původně britská hra se začala uvádět v Anglii v roce 1991. Hra postupně sklízela úspěchy v téměř všech tamních divadlech a následně i v zahraničí. Třeba v Itálii, Izraeli, Řecku, Španělsku, Austrálii. V letošní sezóně bude uvedena v Polsku, v Turecku a v České republice.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47