ŠOK! Princ William označil otce za vraha!

 Celebrity 
11. října 2015 04:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Prince Charlese jeho syn princ William začíná nenávidět! Tvrdí, že právě on může za smrt jeho matky, lady Diany archiv
Následník britského trůnu princ William se rozjel. Označil otce za vraha! Šokovaný táta, princ Charles zůstal jako opařený! Útok ze strany svého nejbližšího člověka nečekal. Jenomže jak William, tak i jeho bratr Harry mají za to, že na smrti jejich matky lady Diany má svůj podíl.

Podle britského tisku obvinil třiatřicetiletý William vlastního tátu z přípravy vraždy své matky Diany! Paradoxní je, že zatímco se roky spekulovalo, že by spíš za úmrtím Diany, kterou neměla ráda sama královna Alžběta II., se nedávno sama nechala slyšet, že tragická nehoda v Paříži, při které zemřela jak princezna tak její milenec Dodi Al-Fayed, nebyla náhoda, a luxusní limuzíně někdo nařízl brzdy.

„Sama královna věří variantě, která je samozřejmě jen spekulace, že za tím mohl stát právě její syn Charles. Není jediná, protože pochybnostem propadl i princ William a dokonce i jeho bratr Harry. William se dokonce uchýlil k výčitkám a to dost tvrdým. „Zabil jsi mi mámu! Máš její krev na rukou," vyčítal údajně následník trůnu svému tátovi..

„Stál tam jako opařený. Koktal a nevěděl, jak reagovat. Pak Williama začal přesvědčovat, že se plete. Říkal, že s tím rozhodně nemá nic společného," tvrdí údajný zdroj přímo z královského paláce.

Do sporu se vložila dokonce Williamova manželka Kate. Ta na svého mladého manžela, s nímž má dvě děti stále více naléhá, aby přesvědčil úřady ke znovuotevření kauzy tragické nehody, která se stala na sklonku léta 1997.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve