EXKLUZIVNĚ! Nenávist Nárožného k homosexuálnímu synovi? Známe skutečnou pravdu!

 Celebrity 
11. října 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petr Nárožný se synem Petrem nikdy neměli sebemenší problém! Naopak jejich vztahy jsou ukázkové! Profimedia
Několik let se českým bulvárem, ale mnohdy i lifestylem a někdy rádoby seriózními médii nese zpráva, že populární herec a moderátor Petr Náročný zanevřel na svého syna Petra kvůli jeho homosexualitě! A přitom jsou to podle rodiny i blízkých přátel jenom žvásty, které si někdo vymyslel.

"My jsme s tátou v pohodě a nevím, kde se tyhle řeči vzaly. Nikdy jsme podobné problémy neměli," prozradil Petr Nárožný mladší, který žije ve spokojeném vztahu se svým přítelem Michalem.

"My jsme se synem nikdy žádné spory neměli. Všechno je v naprostém pořádku," potvrdil i herec Petr Nárožný starší.

Kde se vzaly zvěsti, že "starý" Nárožný je učiněný homofob a syna téměř vydědil, nikdo neví. Patrně to ale bude o závistivých známých, nebo od lidí, kteří si vysvětlili informace po svém. Herec Petr Nárožný se prý jen jednou nechal slyšet, že mu vůbec nevadí gayové a lesby, ale vadí mu lidé, kteří to všude a za každých okolností dávají najevo, a přitom chtějí, aby je většinová společnost brala jako sobě rovné.

"Nechápu, co to bylo za pomluvy. Starý Petr Nárožný svého syna, mladého Petra miluje. Dokonce jim koupil v Třeboni, kde on sám s manželkou má rekreační apartmán, byt. Jsou jako velká, spokojená rodina. Nikdy tam nebyl sebemenší problém. Když ty kecy o tom, že pan Nárožný se nemůže se synovou orientací vyrovnat a pomalu se psalo, že ho nenávidí, probíhaly tiskem, nedělalo mu to dobře. Co vím, tak se potýkal i s urážkami. Přitom pan Nárožný je bezvadný chlap, férový a rozhodně je pro něj nejdůležitější, že je jeho syn šťastný," prozradila VIPstory.cz exkluzivně blízká rodinná známá.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47