Vlaďka Řepková je prý v kritickém stavu v nemocnici! Co se to s ní děje?

 Celebrity 
08. října 2015 06:59 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vlaďka Řepková je na tom prý zle! Je v nemocnici ve velmi vážném stavu! Profimedia
Rozchod s Tomášem Řepkou, dluhy, problémy, stres, nedostatek práce, to všechno se zřejmě podepisuje na zdravotním stavu modelky Vlaďky Řepkové. Ta je podle deníku Blesk už několik dní v kritickém stavu v nemocnici!

Má těžký zápal plic se zánětem pohrudnic a vodou na plicích. Velmi nebezpečný stav, kdy hrozí, že se pacient vlastně "utopí". Voda na plicích je život ohrožující stav.

Vše prý začalo návštěvou pohotovosti, když Vlaďku Řepkovou začaly trápit bolesti na hrudi a děsivý dávivý kašel. „Poslali ji domů s tím, že má slabší zápal plic a že to má vyležet a brát prášky,“ řekla modelčina blízká přítelkyně s tím, že modelce bylo stále hůř. Přestala jíst, začala zvracet a přidaly se horečky.

Řepková je prý na Jednotce intenzivní péče, podstupuje vyšetření a dostává výživu. Lékařům se nedaří bojovat se zápalem plic

„Doktoři už vyzkoušeli čtyři druhy antibiotik a zatím žádná z nich nezabrala. Máme o kamarádku opravdový strach. Je bez energie a na posteli leží úplně někdo jiný, než koho známe. Je vyzáblá na kost,“ uvedla pro deník přítelkyně. Doufejme tedy, že se stav zlepší a Řepková bude zase v pořádku.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47