ŠÍLENOST: Bohdalka chystá veselku? Vždyť by to mohl být její syn!

 Celebrity 
08. října 2015 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová a její přítel Lubomír Focko! Je to zřejmě víc, než přátelsví! Profimedia
Tak to je gól! O tom, že Jiřina Bohdalová není sama a jenom kvete, protože se v její blízkosti objevil nový muž, se už všeobecně ví! Jenomže zdá se, že se chystá něco víc! Zkrátka veselka! Že by se tedy nejslavnější česká herečka ve 84. letech chystala do chomoutu? Vždyť její partner, miliardář Lubomír Focko by mohl být její syn!

Slovenský podnikatel Focko je o 23let mladší. Ale co na tom. Jiřina se s ním cítí být šťastná a jenom kvete. "Pořád o něm mluví, volají si, jezdí na výlety. Nebydlí spolu, ale on je u ní hodně často. Byli spolu i na chalupě," svěřil se VIPstory.cz zdroj blízký Bohdalové.

Jenomže svatba údajně podle některých informací je v nedohlednu. Měla být zřejmě už na jaře, pak v létě. A teď je přeložena na neurčito. Že by měl termín veselky být součástí jejích půlkulatin příští rok v květnu? "No, pokud to Jiřina chce udělat, ať to udělá. Není ji čtyřicet ani padesát, přeci jen jí bude 85, takže proč čekat. Ale přeju jí to. Ať je to jak je to, taky může být šťastná," podotkla Bohdalové kolegyně.

Lubomír Focko není žádný chudák. Na Slovensku vlastní síť supermarketů Carrefour, figuruje ve spediční firmě Čechofracht a taky v několika dalších firmách je jednatelem nebo společníkem. Patří mezi velice vlivné podnikatele. Jeho majetek se odhaduje na několik miliard korun. V tom si s Bohdalkou rozumí. Majetek Bohdalové je sice v řádech desítek milionů, ale ona zase patří k nejbohatším herečkám.

Bohdalová byla vdaná dvakrát. Poprvé za inženýra Staše, s nímž má dceru Simonu, podruhé za herce Radoslava Brzobohatého. Od bolestivého rozvodu s ním žila oficiálně sama!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008