Chtěl známý český herec dát Janu Hrušínskému přes ústa?

 Celebrity 
02. října 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Hrušínský a jeho válka s kolegyní, herečkou, mohla skončit třeba i jinak? archiv
Herečka Bára Hrzánová se před časem poštěkala s principálem Divadla Na Jezerce Janem Hrušínským. Odmítla alternaci v jedné z chystaných her. Proto herečka ukončila s divadlem spolupráci. Na základě hádky prý mohl prasknout řediteli žlučník a břišní tepna a měl velké zdravotní problémy. Teď se ukazuje, že manžel herečky Radek Holub se možná na Hrušínského chystal.

Spor vznikl kvůli roli, kterou Hrzánová dostala ve hře Aristokratka. Těsně před tím, než měla jít na jeviště, se k ní prý Hrušinský přitočil a zeptal se, zda by ji nechtěla alternovat.

"Říkám, že fakt nechtěla, protože to je poloviční zkoušení, pak se to bude hrát dvakrát do měsíce, a já tedy maximálně jednou, to bych tu roli raději nedělala," svěřila jednapadesátiletá herečka Reflexu.

Hrušínský prý reagoval tak, že ji bere za slovo a doufá, že ji to nevadí. Jenže potom se stalo něco jiného. totiž Hrušinského odvezli do nemocnice. Sám Hrušínský spor později nepřímo potvrdil. Dodal, že nabídka alternace Hrzánovou velmi urazila. "Řekla, že ji přece nemůže nikdo nahradit. Od té chvíle jsme se neviděli," podotkl ředitel divadla.

Ať už to bylo jakkoliv, jisté je, že Hrzánová a její manžel Radek Holub už nechtějí mít s Divadlem Na Jezerce nic společného. "Přes noc jsem Radka musela uklidňovat, bála jsem se nějaké neuvážené fyzické akce. Na druhý den jsme Honzovi společně oznámili, že Na Jezerce už nic nového zkoušet nebudeme," přiznala tisku herečka.

"Radek je horká hlava a spory tam jsou nějaké dlouhodobější, tak to vygradovalo. Ona ani Bára není žádný kliďas, takže to prostě bouchlo. Holub měl cosi údajně někde říct, že by mu nejraději dal "přes hubu". Ale jestli to tak je, nevím," dodal jeden z herců Na Jezerce.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod