Před lety si naše nejsmyslnější herečka nabrnkla světoznámého virtuosa a sekla s herectvím. Čím se teď živí?

 Celebrity 
02. října 2015 00:04 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Všudypřítomná pohoda manželů Hudečkových Facebook
Je to neuvěřitelné, ale pár, kterému mnozí nedávali šanci, je spolu již třicet sedm let. Eva Hudečková (dříve Trejtnarová)patřila bezesporu k našim největším „kusancům“ naší herecké scény. Atraktivní a smyslné herečce bylo snadné podlehnout, ale na to, že se z na pohled trochu nesourodé dvojice, stane jeden z nejstabilnějších párů našeho šoubyznysu, by si před lety nikdo nevsadil ani zlámanou grešli.

Se svým mužem Václavem Hudečkem se potkali se v roce 1976 při natáčení hudební komedie Zdeňka Podskalského "Sedm pater pro tisíc přání". Ve scénáři měli předepsanou lásku, tak se toho drželi. Přeskočila jiskra a do půl roka se Eva za svého houslového virtuosa provdala. Eva Hudečková odešla na vrcholu své kariéry v osmdesátých letech. K odchodu ji přiměly poměry v tehdejším Československu. Byla znechucena cenzorskými praktikami a ideologizací divadla, televize i filmu. Naposledy si stoupla před kameru v dramatu Skalpel prosím, kde si zahrála lékařku. Rozhodla se jít svou vlastní cestou a začala se věnovat psaní filmových povídek a scénářů, hlavně pak těch pohádkových.

Manželé neměli nikdy děti, ale jejich lásce ani manželství to neuškodilo. Téměř čtyřicet let žijí v harmonickém svazku a zažívají spolu permanentní pocit absolutního štěstí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47