Vojto Dyku, jdi už do p****e! Vzkazují někteří prý namyšlenému umělci!

 Celebrity 
27. září 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vojta Dyk  archiv
Vojto Dyku, jsi už do p****e! To vzkazují po včerejšku známému herci a zpěvákovi, původním jménem Vojtěch Pytlík, někteří čeští novináři, fotografové, ale i veřejnost! To, co předvedl tenhle, prý až na půdu namachrovaný floutek, nemá obdoby! Takovou sprchu arogance a kyselého ksichtu dlouho mnozí nezažili! A samotný přenos, který moderoval s milenkou Tatianou Vilhelmovou, to snad no comment!

Vojta Dyk společně Tatianou Vilhelmovou, s kterou žije, moderovali večer nadace Konto Bariéry! To, co měli možnost zažít novináři na zkoušce, ještě nezažili.

„Na generálku byla řada z nás akreditována. To, co předvedl Dyk, to bylo na přes ústa Něco tak šíleného, takoé chování, jsem nezažil. Nechápu, kdo si toho namyšleného frajera vymyslel. Vše bylo v pohodě, až do doby, co ze zákulisí vykoukl Dyk. Tvářil se, jak kdyby měl rok zácpu a začal dělat hysterické scény, že dokud tam ta svoloč bude, on tam nebude a podobně. Už mám dost manýrů tohohle rádoby umělce, který si myslí, že je nejlepší na světě. Ať jde už do p****e!," řekl VIPstory.cz jeden z fotografů.

Podle něj i řady dalších právě chování Dyka nadaci hodně ublížilo. Řada z fotografů prohlásila, že na natáčení podobných večerů už chodit nebudou. Sama PR manažerka ČT Aneta Veselská přiznala, že s Dykem problémy byly. Vojta se prý i podle mnohých známých začal nadmíru arogantně chovat od doby, kdy začal chodit s Tatianou.

Ke všemu tomu, co proběhlo včera večer jako live pořad Pomáhej s humorem, se nedá říkat nic, než vrchol trapnosti a ubohosti. Takový pořad snad musel zrežírovat zhulenec, který měl pocit, že čím blbější, tím intelektuálnější, prohlásily desítky lidí, sledující přímý přenos. "No, byli jsme v šoku, co za opičárnu, včetně dvojice Dyk - Vilhelmová režisér a tým vymysleli. Je to nejhorší večer Konta Bariéry, jaký kdy měli, včetně atmosféry před vysíláním," dodal i jeden z členů štábu v televizi.

To ovšem nebylo všechno! Opravdu "hezky" se předvedl i režisér večera Zdeněk Suchý. Mimochodem člověk, s nímž v ČT nechce spolupracovat celá řada lidí. Byl najat na režii večera Konta Bariéry, ale z mnoha stran se ozývala slova, jako - arogant, ignorant, asociál, hlupák. Bohužel, Česká televize bývala kdysi ozdobou zábavy. V posledních letech spíš ozdobou trapnosti. Od nedávných přenosů večera Český lev, až po podobné benefiční projekty! A za tohle platí ročně daňoví poplatníci miliardy korun?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008