ŠOK s Jágrem: Fámy šířící se Českem. Má snad hokejista zkušenosti i s muži?

 Celebrity 
19. září 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jaromír Jágr je sice hodný, skromný, ale v mládí to mohl být možná docela pěkný divoch Profimedia
Další kauza okolo Jaromíra Jágra se zdá, jako buď hodně dobré promo, nebo forma, jakou se no name modelky chtějí zviditelnit. Naposledy trapná moravská modelka Katka, která si z Jágrovy postele pořídila selfie. Měla s ním něco nebo opravdu ne, jak tvrdí? Proč vlastně slavný hokejista není doposud ženatý a zahřívaly mu postel vždy jen ženy?

"Jarda Jágr jako mladý kluk vyzkoušel kde co a prý to nebylo vždy jen s holkama," vypráví teď po Praze šokující informaci muž, údajný Petr s tím, že sám jako bývalý hokejista Jágra dobře znal a tvrdí, že Jágr v mládí byl docela experimentátor.

Lze tomuhle věřit, nebo jde o další pomluvy a snahu se zviditelnit. Jenomže na rozdíl od modelek, které se s ním vyfotily, Petr fotku neposlal a navíc neuvedl ani další údaje. Dodal jen to, že Jágr je veliký chlap, veliký všude se vším všudy a rozhodně má prý zkušenosti s různými věcmi.

"Jarda nebyl a není jediný. Takových hokejistů, fotbalistů a jiných sportovců bylo a je, co rádi ženské, ale nepohrdnou ani chlapem. Jak to má teď, nevím, nestýkáme se pěkných pár let," tvrdí údajný kdysi kolega z oblasti hokeje, který reagoval na pseudokazu nejprve Lucie Kovandové, která prý u hokejisty jenom přespala, a teď Kateřiny, která udělala i selfie, tvářící se, že vzniklo po hodně divoké noci v posteli.

Může už to, že ani s jednou z dívek prý opravdu nespal něčemu napovídat, nebo to je jen hodný chlap, který tím, že je věřící, nepěstuje nevěry a náhodné románky? Přičemž ale s moderátorkami Lucií Borhyovou nebo Inou Puhajkovou tvořil kdysi pár.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve