Evík ze Sluncí sen je prý totálně mimo? Dělá si Kretschmerová v muzikálu co chce?

 Celebrity 
19. září 2015 00:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslava Kretschmerová na zkoušce muzikálu Mamma Mia, v kterém se prý podle některých hodně ztrácí a působí mimózně Profimedia
Známe ji hlavně jako potrhlého Evíka ze Sluncí sen. Herečka Jaroslava Kretschmerová je nejen televizní a filmová, ale i divadelní herečka a už přes rok má angažmá v úspěšném muzikálu Mamma Mia! Jenomže někteří kolegové jsou z ní prý doslova na švestku!

"To už se tak někdy stává, že jen stojíte, čučíte a říkáte si - proboha proč? Koho vůbec nepadlo obsadit a navíc udržovat v takovém díle někoho takového. Jarka je strašně hodná všechno, ale to, co předvádí, je zoufalství. Už na zkouškách si dělala a stále dělá co chce. Při představení se někteří kolegové nechytají, protože ona takzvaně nenahazuje text a zkrátka je dost mimo," svěřil se VIPstory.cz jeden z členů ansámblu muzikálu, který se hraje v Kongresovém centru Praha.

Kretschmerová, která nedávno oslavila šedesátiny a před pár lety se dostala do spárů sekty Svědkové Jehovovi, z čehož se jí na štěstí podařilo pak uniknout, se prý do muzikálu vůbec nehodí. "Ať s hraje v Ypsilonce, kde se improvizuje, kde je fantastická, nebo točí film, televizi, kde jí stačí naučit se pár vět. Ale muzikál, to je divadlo. Myslím si, že ani pro diváky ona není žádný tahák," míní člen z Mamma Mia.

Ke všemu si prý herečka a rádoby zpěvačka nechává zapnutý mikroport i mimo doby, kdy je na scéně, což způsobuje někdy komické situace. Zatímco mnozí se prý snaží, aby byli v roli dobří, nebo nejlepší, u slavného "Evíka" je to asi jinak. "Mám pocit, že je jí to totálně jedno. Že snad zůstala pořád v té roli z těch Troškových Sluncí sen, protože někoho tak mimózního jsem dlouho neviděla," dodala další z členek company muzikálu, který jede úspěšně druhou sezónu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve