Zavraždila slavnou herečku skutečně její dcera?

 Celebrity 
15. září 2015 17:45 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Grace Kelly nepřežila autonehodu v serpentinách nad Monte Carlem Wikipedie
Jedna z nejkrásnějších hereček světa Grace Kellyová udělala přímo pohádkovou kariéru. Když si 18. dubna 1956 držitelka Oskara brala monackého knížete Rainiera III., byla jejich svatba označována za událost desetiletí. Když 14. září 1982 kněžna zemřela, oplakávaly milovanou panovnici miliony lidí po celém světě. A stejně jako svatbu, i její pohřeb sledovaly u televizních obrazovek miliony, tentokrát zarmoucených diváků.

Dne 13. září 1982, když se vracela automobilem společně se svou dcerou Stephanií do Monaka, nezvládla v prudkých serpentinách nad Monte Carlem řízení svého jedenáct let starého vozu Rover 3500 a zřítila se ze skály. Jako příčina nehody se uvádí náhlá mozková mrtvice. Tak alespoň zní oficiální verze.

Našli se ale svědci, kteří tvrdili, že za volantem seděla princezna Stephanie a kněžna byla na sedadle spolujezdce. Mezi oběma ženami panovaly v té době velmi napjaté vztahy a je možné, že se během jízdy pohádaly. Očití svědci totiž uváděli, že auto po silnici podivně kličkovalo.

Po havárii byla kněžna ještě při vědomí, ale záhy upadla do kómatu. I přes nejlepší zdravotní péči, jaké se jí v nemocnici dostalo, nebyla její zranění slučitelná se životem. Proto 14. září 1982 požádal kníže Rainier III. o odpojení své manželky od přístrojů.

Pravdu, jak to před 33 lety skutečně bylo, se s největší pravděpodobností nikdy nedozvíme. A i kdyby, na smrti krásné herečky to již nic nezmění.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod