Velké tajemství Louise de Funese odhaleno! Trpěl velkým mindrákem

 Celebrity 
17. září 2015 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Louis de Funes celý život trpěl velkým mindrákem!  archiv
Louis de Funes hrál celý život podivíny, ať už podnikatele, továrníky, nebo třeba policisty. Jeho četník Cruchot v Četníkách nebo komisař Juve ve Fantomasovi jsou nezapomenutelní. Herec vždy skvěle připravený, profesionální a co nesnášel byl amatérismus. Měl však tajemství, které neměl nikdo vědět. Aspoň ne veřejnost.

To, že neměl dva, ale tři syny, jednoho z prvního manželství se před časem provalilo, ale že Funes trpěl komplexem méněcenosti, si málokdo uměl představit. Nejen kvůli své malé postavě, protože měřil jen 164 centimetry, ale i pro to, co neuměl.

"Louis de Funes měl doživotní trauma z toho, že neumí plavat. On skutečně hrál i ve vodě ale nikdy neplaval. Z vody měl trochu strach, jako malý se údajně snad topil," prozradil na nejslavnějšího francouzského herce jeden z jeho kolegů, který dosud žije.

"On si dal dokonce předsevzetí a slíbil to i své žene Jeane, která byla praneteří básníka Maupassanta, že se naučí plavat. Už to bohužel nestihl. Zemřel 27. ledna 1983 na třetí infarkt. Jen tři hodiny poté, co ho sanita převezla z jeho zámku Clermont do nedaleké nemocnice v Nantes na jihu Francie.

Louis de Funes byl nejen skvělým hercem, ale i pěstitelem růží. Jedna z odrůd La rose Louis de Funes je dokonce oficiální a mezinárodně uznávaným druhem této nádherné květiny.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47