Známá herečka slavila narozeniny a skoro nahá se válela s Čtvrtníčkem v posteli!

 VyVolení 
12. září 2015 00:07 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Čí je to nožka v podvazcích a ruka, která osahává chlapa v posteli?  facebook
Kateřina Herčíková, dříve Hrachovcová patří k tak trochu praštěným herečkám. Respektive je to její herecká póza. Jinak je Kateřina, říkající si Kaira, milá, příjemná, přátelská a normální. Včera ale oslavila 41. narozeniny a co se nestalo. S kým se to válela v posteli?

"Točím seriál Přístav a je to prostě moje role. Ale bylo to příjemné," svěřila se oslavenkyně poté, co se objevily fotky, kde je v posteli napůl nahá s kolegou Petrem Čtvrtníčkem.

Velké oslavy Kateřina nechystá. S manželem, veterinářem Janem Herčíkem si naplánovali soukromou oslavičku a čas strávili v klidu, spolu.

"Katka je zlatá holka. Je bezelstná, vtipná, přátelská a hodná. A že se někomu zdá trochu cinklá? To je její taková role, ale jinak, kdyby takových bylo víc, bylo by to v tom malém českém šoubyznysu hned lepší," povzdechla si jedna z kolegyň ze seriálu Přístav.

Herčíková-Hrachovcová se proslavila hlavně díky seriálu Život na zámku, který se natáčel v 90. letech. Její rodiče hráli Kateřina Macháčková a Tomáš Töppfer. Babičku Jiřina Jirásková a bratra Petr Reichert. Od té doby velké role nedostávala, spíš menší. Když ale nehraje v televizi, divadle, nebo na zájezdech, pomáhá svému manželovi na veterině a asistuje i při operacích zvířat.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47