Lucie Bílá je nejšťastnější na světě. Víme proč!

 Celebrity 
04. září 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Bílá jako tetička čerstvě narozeného Karlíka Zaňáka facebook
Mnohonásobná Zlatá slavice Lucie Bílá je nejšťastnější na světě! Ne snad proto, že se jí pracovně daří, nebo, že by za tím byla nová láska. Jak VIPstory.cz už informovalo, zpěvačka se předevčírem stala znovu tetou. Jejímu bratrovi Karlu Zaňákovi a jeho přítelkyni Adéle se totiž narodil syn.

"Jsem nejšťastnější tetička na světě," napsala Bílá na profil na sociální síti k fotce, na které v nemocnici v náručí drží malého synovečka Karlíka. Ten se tak má čile k světu a rodiče z něj mají velkou radost. Karel Zaňák tak je potřetí otcem. Z předchozích vztahů má dospělého syna a pak menšího, školou povinného.

Před rokem a něco se rozvedl a oficiálně se přihlásil ke vztahu s o 30 let mladší Adélou, kterou si sama Lucie Bílá velmi oblíbila.

Zpěvačka nyní zkouší muzikál Carmen, který se opět vrátí do Divadla Karlín a chystá se na příští rok, kdy v dubnu oslaví životní jubileum. V Pražské O2 aréně pak narozeniny oslaví obřím koncertem s názvem Fifty Fifty. "Bude to velké. Černobílé turné byla proti tomu besídka v Otvovicích," dodala s humorem Lucie Bílá.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve