Psychopat Rychtář je venku! Poteče krev?

 Celebrity 
28. srpna 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Josef Rychtář vychází ze soudní síně bez pout. Je na svobodě, ale nesmí se přiblížit k domu Dariny Nové, kde má sám firmu! Profimedia
Každý jiný by šel sedět a byla by na něj uvalena vazba. Josef Rychtář má hold asi z pekla štěstí. Pražský soud jej propustil z cely a vazbu neuvalil, a to přesto, že je bývalý manžel Ivety Bartošové odsouzen s podmínkou za brutální napadení předchozí manželky Dariny Nové. Jenže část rodiny se bojí, co bude dál!

Před dvěma dny zadržela v Říčanech policejní hlídka psychopata Rychtáře na zahradě domu v místě, kde to měl soudem zakázáno po opakovaném napadání exmanželky. Rychtář, který ze sebe dělá světce, skončil v policejních poutech a v cele. Nakonec ho ale soud pustil na svobodu.

Rychtář, kterého soudkyně po dvouhodinovém jednání propustila s tím, že ale nesmí ani do své firmy, která je na pozemku u domu v Říčanech, soudu slíbil, že nebude porušovat zákaz a na pozemek své exmanželky už nevstoupí.

"Pan Rychtář bude nyní pod přísným dohledem probačního úředníka. Až do rozhodnutí v celé věci, které by mělo padnout koncem září, nesmí do sídla své bezpečnostní agentury, nesmí se přiblížit k exmanželce a tudíž si musí najít bydlení.

Znamená to, že není konec sporům a Josef Rychtář se může dočkat dalších problémů. Zatím je ale v klidu a v cele během dvou dnů prý vychladl. Otázkou je, jak dlouho mu to vydrží. Jeho druhý syn, který s ním nemluví má obavy, že i když Rychtář musel policii odevzdat zbraň, jen tak lehce se nevzdá a až ho chytne amok, poteče krev.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve