Tahle slavná česká herečka už nemůže skoro nic! Její manžel je zoufalý!

 Celebrity 
29. srpna 2015 00:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jana Hlaváčová s Luďkem Munzarem před dvěma lety na jedné z akcí. To ještě byla herečka relativně v pořádku Profimedia
Zoufalý, bezradný, přesto milující je herec Luděk Munzar (83). Jeho manželka, známá herečka Jana Hlaváčová (77) je v už tak špatném zdravotním stavu, že nemůže téměř nic. Herec, který si sám prošel těžkým onkologickým onemocněním a jako zázrakem se uzdravil, musí jen přihlížet, jak jeho celoživotní partnerka chřadne.

"Jana pomalu odchází. Je to hrozné. Nemůže skoro mluvit, špatně chodí. Je to otázka času a já nemůžu nic dělat," nechal se v podobném duchu slyšet mezi přáteli herecký bard, který je své ženě nablízku stejně, jako jejich dcera, herečka Barbora Munzarová.

Ta se dokonce na čas vzdala herectví jen proto, aby o těžce nemocnou matku, která přišla o téměř všechny vlasy, musela v posledních letech i tak nosit slušivé paruky, pečovala.

"Jana je na tom opravdu špatně. K Parkinsonově chorobě se přidaly těžké deprese a další neduhy. A ona je téměř paralyzována. Je to smutné, protože ona je tak skvělá. Luděk je úžasnej chlap. Dělá co může, aby Janě pomohl, ale sám na tom se zdravím není nejlépe. Je to opravdu fantastickej manžel," svěřila se VIPstory.cz jedna z hereckých kolegyň.

Hlaváčová ještě před několika měsíci měla alespoň malou roličku v divadelní hře To byla moje písnička v Divadle na Vinohradech, kde hrála už na vozíčku. Nakonec se musela i s touto malou pracovní možností rozloučit.

Stav Hlaváčové, která už nemůže pořádně mluvit, pohybuje se velmi špatně, je nevratný. Neřešitelný. Co bude dál, nikdo netuší. Hlaváčovou nejvíce trápí, že nemůže nic a ve všem je odkázaná na pomoc druhých.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve