Má tohle Karel Gott skutečně zapotřebí?

 Celebrity 
16. srpna 2015 04:04 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott ve svých skoro 80. letech rozhodně nemá tohle přeci zapotřebí! archiv K. Gotta
Má tohle mnohonásobný Český slavík a největší profesionál českého šoubyznysu zapotřebí? Téměř v osmdesáti letech zakládat vlastní uměleckou agenturu? Je to další krok, ke kterému ho přinutila manželka Ivana?

Tyhle a další otázky si klade řada jeho přátel a kolegů. Karel Gott je totiž majitelem nové Karel Gott Agency, jejíž jednatelkou je Ivana Gottová. Ta Ivana, která údajně ze zdravotních důvodů opustila televizi, utekla z divadla a vzdala se i dalších aktivit. Nejprve Gott propustil tajemníka, manažerku, všichni s nim desítky let spolupracovali a nakonec najal produkční z divadla a svou manželku, aby se o něj staraly.

"Je to zvláštní, ale má tohle Karel zapotřebí? Je mi ho dost líto. Dělá to, co si Ivana usmyslí, a to je škoda. Byl to vždycky noblesní pán, který si o všem rozhodoval sám. Nenechal si moc do ničeho radit a teď tohle. K čemu on má ve skoro osmdesáti nějakou agenturu, to nechápu," říká jeden z jeho kolegů a přátel.

Agentura, která mu ale přímo patří, se mu má starat o koncerty, akce, termíny a snad i některé organizovat. Jenže Ivana Gottová je ráda, že vůbec zvládne sledovat činnost svého muže, natož ještě i dalších. Leda, že pod agenturu začlení obě dcery, které se už pohybují v muzikálech. I tak je to ale krok, který může Gotta stát zdraví, protože jakékoli podnikání jsou starosti. Starosti jsou stres a stres to je to nejhorší pro nemocné srdce Zlatého slavíka. Inu, jak myslí. Ale je to cesta, jak se vyčerpat a hlavně, jak nemít chvíli klid.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod