Herečka Valentina Thielová málem zemřela!

 Celebrity 
16. srpna 2015 00:06 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Valentina Thielová si v posledních měsících prošla peklem! archiv
Herecká legenda a jedna z nejkrásnějších českých hereček Valentina Thielová, známá mimo jiné jako profesorka Boženka ze Sněženek a machrů, měla namále. Bála se o svůj život a myslela, že bolestí umře. Že by snad vážná nemoc? Bohužel stále neví, co jí je.

"Chtěla jsem zase začít trochu cvičit. Tak jsem začala a druhý den mě začaly botel nohy a pak břicho. Bolesti byly postupně tak nesnesitelné, že jsem myslela, že umřu. Ještě že u mě byla neteř s dcerou a doslova mě donutil jít do nemocnice," svěřila se Thielová.

Tam podstoupila vyšetření. Po stabilizaci byla už doma, přesto bolesti se občas objevovaly. Pak podstoupila další různá vyšetření. "Doteď vlastně nevím, co mi je, tedy spíš bylo. Už je to o stovky procent lepší. Dokonce jsem nabrala už pár kilo, ale bylo to kruté, to vám můžu říct," podotkla herečka, kterou proslavila třeba reklama na fixátor na zubní protézu či role v seriálu Stopy života.

Valentýna, které přátelé neřeknou jinak než Vali, nyní čeká na výsledky. Na štěstí se všechna podezření na vážná a zhoubná onemocnění vyloučila. Mohly se pohnout srůsty po dvou vážných operacích. Herečka kdysi prodělala i dva nechtěné potraty, proto pak už nikdy neměla děti, a také mohla mít zánět střev. To zatím je jedna velká neznámá. "Důležité je, že je mi už mnohem lépe a doufám, že už tohle nikdy nezažiju," věří Valentina Thielová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod