Šokující zpráva! Angelina Jolie umírá!

 Celebrity 
15. srpna 2015 00:07 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Že je Angelina vyzáblá na kost, o tom není žádných pochyb!  National Enquirer/reprofoto, facebook
Fanoušky čtyřicetileté herečky Angeliny Jolie zachvátila panika. Podle amerického bulvárního časopisu National Enquirer je na tom hollywoodská hvězda se zdravím velmi špatně a umírá. Plátek tvrdí, že brunetka váží jen 37 kilo, má anorexii, rakovinu a umírá. Šokující tvrzení umocňuje i fotografie, na které vypadá brunetka opravdu příšerně. Titulek vydání zněl: „37-kilová Angie umírá!“.

Známá herečka a manželka Brada Pitta má podle časopisu velké zdravotní problémy, které jí vážně ohrožují na životě. Časopis National Enquirer je známý publikováním šokujících infromácí o oblíbených celebritách. I když jde často o přehnané a smyšlené zprávy, při pohledu na fotografie krásné Angeliny, nám opravdu trochu zatrnulo.

National Enquirer uvádí, že důvodem Angelinina chřadnutí je anorexie a rakovina, kterou má prý trpět, a to i přesto, že si v minulosti dala preventivně odstranit prsa a vaječníky. Odmítá jíst a zhubla na 37 kilogramů. Stav je natolik vážný, že její muž a děti se o ni bojí. „Angie flirtuje se smrtí. Jejich děti se již ptaly Brada, zda jejich máma umírá,“ znějí citace z článku.

Portál GossipCop se v souvislosti s touto kauzou zkontaktoval s lidmi z hereččina okolí. Ti se vyjádřili, že všechny publikované informace jsou na 100% nepravdivé. Klamavá je prý i fotografie z titulní strany.

Na druhou stranu fotografie z facebookového profilu herečky, které sama Angelina uveřejňuje, hovoří jasně. Trčící kosti na ruce nevypadají opravdu nejlépe. V lepším případě herečka netrpí zhoubnou nemocí, ale anorexie ji ohrožuje téměř jistě.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod