Modelka Vignerová se nechává na rukou nosit a má recept na šťastný vztah

 Celebrity 
14. srpna 2015 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Aneta Vignerová je jako v sedmém nebi. Její milý ji doslova na rukou nosí!  Gino Paradise Bešeňová
Sedmadvacetiletá sexy modelka Aneta Vignerová už nějakou dobu randí se sexy fotbalistou Michalem Zemanem. Zamilovanost z jejich vztahu ale zatím rozhodně nevyprchala. Během společného víkendu ve vodním ráji Gino Paradise Bešeňová v Tatrách ze sebe nespustili oči a Michal svou milou nosil doslova na rukou.

Až nadpozemsky zamilovaná dvojice se od sebe snad ani na minutu neodtrhla. Ve vodním areálu rezortu dováděli sice jak malé děti, ale jejich pobyt připomínal spíše romantické líbánky. Aneta vyzkoušela s přítelem zdejší tobogány i Raft river.

„Nikdy předtím jsme v Bešeňové nebyli, tak jsme to tu museli všechno vyzkoušet. Vodní atrakce milujeme. Strašně jsme se vyblbli v bazéně s velkými bublinami, projeli jsme se na raftech a nějaký čas jsme strávili i v blahodárné geotermální vodě," směje se Aneta, která si v Tatrách užila i wellness, aby s přítelem načerpala novou energii.

Jejich láska má ale očividně energie na rozdávání. „Do konce léta chceme odpočívat a od září máme naplánovaný přísný fitness režim. Rádi bychom dostali tělo opět do formy," říká Aneta, která má přitom pořád skvělou postavu bez jediné chyby.

Ani Michal si nemůže na svou figuru stěžovat. Aneta je ale údajně skvělá kuchařka a pohyb je podle něj nutný. „Přítel je v jídle dost vybíravý, tak jsem ráda, že mu ode mne chutná. Nejraději má mé těstoviny Aglio olio s kuřecím masem. Přitom je to tak jednoduché. Stačí mít kvalitní pastu, dobrý olivový olej a parmazán. Možná je to právě to, co náš vztah stále utužuje. Láska přece prochází žaludkem," dodala stále šťastně zamilovaná modelka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008