Krach vztahu Haška a Šmuclerové: Jaké překvápko? To snad tušil každý!

 Celebrity 
14. srpna 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Libuše Šmuclerová a Dominik Hašek - to je už minulost! Pár se po třech letech rozešel! Profimedia
Jen naivní hlupák si mohl myslet, že vztah hokejisty Dominika Haška a mediální magnátky Libuše Šmuclerové přežije první pětiletku. Teď, když pár po třech letech oznámil konec, se někteří diví, jsou v šoku a jsou překvapení.

"Oni dva k sobě absolutně nešli. Každý je jiné nátury. Libuše je velmi dominantní žena, Dominik velmi svérázný a zároveň hodně konzervativní a i po pracovní stránce jsou každý jinde. Jsou to ale dvě osobnosti, které něco v životě dokázaly, to jistě. Ale do vztahu, lásky, to opravdu je málo," řekla VIPstory.cz jedna ze společných známých.

Hašek se Šmuclerovou se nechali slyšet, že se oba dál mají velmi rádi, ba co víc, že se milují. Právě proto spolu dál nemůžou být. Zůstávají tedy přáteli a chtějí si v budoucnu pomáhat. To je pro ně asi to nejdůležitější, umět se rozejít důstojně a v klidu a případně zůstat přáteli.

Přitom Hašek právě kvůli Šmuclerové opustil manželku a děti. Svou novou partnerku prý považoval za novou energii do života. Nakonec vše skončilo krachem vztahu. Dominik Hašek teď bude pro mnoho žen jistě velmi atraktivní partií. Už pro jeho jméno i skvělé finanční zázemí. Tak co dámy, která se ho ujmete?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47