Poničené Landovo auto za miliony! Hodně dobré promo!

 Celebrity 
13. srpna 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Mladý pachatel v momentě, kdy začal ničit auto Daniela Landy Policie ČR
Zpěvák Daniel Landa ukázal, že je chlap na svém místě a dokáže se povznést i nad to, nad čím by se ani sebeklidnější člověk povznést nedokázal a vandalovi dal pěsti! Přesto, že mladík před pár dny poničil jeho luxusní porche, Landa se mladého sígra vlastně zastal.

Zatímco někteří kamarádi a příznivci Daniela Landy pomalu vyzývali k veřejnému linči mladého vandala, zpěvák požádal, aby od toho upustili a chtěl věc nechat na policii. Když se podařilo mladíka, který polil vůz a poničil dlažební kostkou, najít, udělal Landa něco, co nikdo nečekal. Vyzval policii, aby upustila od stíhání a vyřídil si to s mladíkem sám. Ale ne ručně, stručně, jak by se dalo čekat, ale mezi šesti očima.S Petrem V., který studuje pražské gymnázium, se potkal spolu s jeho maminkou.

„Dlouho jsme mluvili, kluk si vše uvědomil v plném rozsahu, tím pádem stahuji obvinění a věc považuji za vyřešenou,“ uvedl Daniel. Prý se s vandalem na něčem domluvil, na čem, to ale neřekl.

„Není to nutné konkretizovat, ale za mě je to dostatečně výchovné. Kluk zazkratoval. Jsem přesvědčen, že ho to probralo a bude sekat dobrotu,“ dodal Landa. To je takový lidumil, že snad kluka ještě pozve jako hvězdného hosta na pódium při obřím Velekoncertu, který v září chystá v Praze.

"Lando, jsi chlap. Zachoval jsi chladnou hlavu, zatímco jiný by mladíkovi minimálně pár pohlavky vysvětlil, že na cizí majetek se nesahá a neničí se, zpěvák má prostě úroveň a ukázal, že je charakter. Klobouk dolů. "Ať je to, jak je to, a že to bylo hustý," je to i pro Dana hodně dobré promo jeho aktivit," dodal jeden z mužů Landova týmu, který pracuje na jeho akcích, včetně koncertu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod