V téhle vile prý straší duch slavného českého herce. Jeho syn ani snacha se ale nebojí!

 Celebrity 
14. srpna 2015 00:06 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
V této vile v pražských Nuslích prý straší nebo spíš hlídá dobrý duch slavného českého herce. Příbuzní jsou v klidu!  archiv
Velký český herec Rudolf Hrušínský nejstarší je už 21 let v hereckém nebi. Přesto prý ve vile v pražských Nuslích, kde žil, straší jeho duch. Říkají to alespoň členové rodiny, včetně syna Jana a jeho snachy, herečky Miluše Šplechtové.

Přestože pohřben je Rudolf Hrušínský na pražských Olšanech, v domě zůstal zřejmě jeho duch, který všechny ochraňuje a dohlíží na herecký klan.

"Občas slyšíme, jak praskají schody, zvuky, jako by někdo šel. Vrzání, zvuky z kuchyně, která byla vždy centrem celé rodiny," říká Miluše Šplechtová, která na posmrtný život začala věřit po smrti jejích rodičů. A vrzání a praskání se nebojí. Naopak, je ráda, že duch jejího tchána v domě je a dohlíží na něj.

Rudolf Hrušínský měl svůj byt v patře a vždy po těch schodech chodil. Nejvíce času trávil v kuchyni. Právě odtud má syn Jan, který nedávno také unikl smrti kvůli prasklému žlučníku a aortě, poslední fotku s otcem, než odjel do nemocnice, kde pak na rakovinu zemřel.

Rodina Hrušínských je přesvědčena, že herec, Jan přežil i díky tomu, že právě jeho otec nad všemi bdí a hlídá je jako dobrý anděl strážný. "Normálně by Honza byl už po smrti. Prostě někdo ho musel chránit shora, já myslím, že jeho táta, který ho miloval," prozradila i kolegyně z divadla Na Jezerce, které Jan Hrušínský vede.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve