ODHALENÍ: Dcera Juraje Herze Annelie se tajně vdala! Víme, co dělá její manžel!

 Celebrity 
09. srpna 2015 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Anelie Herz, dcera Juraje Herze si včera vzala partnera Jiřího Paura! facebook
Velkolepá, leč přísně tajná svatba se v sobotu konala na Okoři nedaleko Prahy. Režisér Juraj Herz zde vdával svou jedinou dceru Annelie. Za muže si vzala šéfkuchaře, přítele, s kterým žije už několik let, Jiřího Paura.

"Bylo asi sedmdesát hostí, bylo to velké, ale hrozné vedro. Když vybírali termín, netušili, že bude takové parno. Ale měli to krásné. Bylo to tajné, nechtěli tam moc novináře," prozradila VIPstory.cz blízká rodinná přítelkyně, která byla jako svatební host.

Na svatbu přišla i nová partnerka Juraje Herce, herečka Martina Hudečková, s níž má Annelie velmi dobrý vztah. Juraj Herz vedl dceru, jejíž maminkou je herečka a umělkyně Tereza Herz Pokorná, k pomyslnému oltáři.

"Jirka je moc hodný kluk. Pracuje jako šéfkuchař v jedné prestižní pražské restauraci a Annelie také působí v gastronomii. Zasnoubili se loni v listopadu," prozradil další z hostí velkolepé svatby na tajuplné Okoři.

Všichni novomanželům přáli hodně lásky, zdraví, štěstí a krásné děti, ale hlavně, aby jim to vydrželo. "To bylo strašné vedro, tak snad jim to vydrží až do smrti. Vypadají šťastně, spokojeně a myslím si, že jsou si souzeni," dodala další z pozvaných.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve