Neskutečně sexy syn zesnulého bubeníka Olympicu pokřtil už druhý videoklip!

 Celebrity 
10. srpna 2015 00:06 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Milan Peroutka a jeho kapela Perutě! Všichni jsou to prostě sexy kluci!  mgmagency
Milan Peroutka dělá rozhodně čest svému jménu, stejně jako jeho otec, zesnulý bubeník kapely Olympic. Mladý, sexy hudebník má totiž lásku k hudbě v krvi a kdyby jeho otec ještě žil, byl by na něho dozajista a právem hrdý.

Milan a jeho kapela Perutě totiž nenechali nic náhodě a křest nového videoklipu nesoucí název Tudututu pojali ve velkém stylu. Jako kmotry klipu si pozvali kolegy z branže a dobrou náladu podpořili i skvělým koncertem.

Štěstí jim přišla popřát okouzlující Yvetta Blanarovičková, zpěváci Pavel Calta, Ondřej Ruml a Jaro Smejkal i operní tenor Tomáš Černý, zatímco moderace se ujala hvězda videoklipu krásná herečka Barbora Mottlová. Frontman kapely Milan Peroutka to okomentoval se spokojeným úsměvem na rtech.

"Mám radost z kmotrů, kteří nás přišli podpořit. Yvetta Blanarovičová je nejen velká komička z pohádky mého dětství, ale hlavně výborná zpěvačka a velký profesionál. A z Pavla Calty cítím kamaráda, kterých se v branži nenajde mnoho."

A protože Milan je svou práci miluje, na pódiu se cítí jako ryba ve vodě a víc než alkoholu holduje zpěvu, tak se raději místo sklenky chopil mikrofonu a potěšil své fanoušky vystoupením, na které budou dlouho vzpomínat! ´

"Součástí křtu byl i parádní koncert. I když z nás všech pořádně lilo a větráky nestíhaly, byli jsme s publikem v symbióze a vystoupení si skutečně užili," pochvaluje si Peroutka vystoupení, stejně jako natáčecí dny. "V klipu se objevila spousta kamarádů, sportovců, tanečníků… Navíc jsme točili v parku, kde jsem strávil dětství a odkud jsem si odnesl i svoje první jizvy. Takže je to tam pro mě srdeční záležitost."
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve