Dluhy, hysterie, choleričnost zničili manželství fotbalisty a modelky?

 Celebrity 
06. srpna 2015 03:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Manželství Erbové a Řepky vydrželo jen dva roky, vztah celkově pár let.  archiv V. Erbové
Manželství fotbalisty Tomáše Řepky a modelky Vlaďky Erbové je v troskách. Pár, který prochází už několik měsíců velkou krizí, se rozvádí. Co jejich vztah zničilo? Nebyla to údajná nevěra Erbové, o které se mluví!

"Tomášova choleričnost, dluhy, život na vysoké noze, hysterie, nevyrovnanost. To je to, co jejich vztah a manželství ničilo, až ho zničilo.A to, že má Vlaďka milence, je jen proto, že hledala únik, útěchu," tvrdí známá Erbové s tím, že Vlaďka už v době svatby s Řepkou před dvěma lety nebyla dvakrát šťastná.

"Vlaďka se všem snažila tvrdit, jak je šťastná, spokojená, jak je Tomáš nejlepší chlap na světě. Všichni jsme věděli, že ho jen obhajuje a zkrášluje to. Tam to prostě nefungovalo," říká známá.

Modelka se prý dala dohromady s bývalým partnerem Anety Vignerové, hokejistou Michalem Gulašim. Před tím už za hokejistu vdaná byla. Jejím prvním mužem byl Zdeněk Bahenský, s ním má dceru Viktorku. A jak se zdá, nedá si pokoj a je vysazená na sportovce. Jak je ale vidět, nejsou to zřejmě ty pravé partie, protože jí jeden vztah za druhým nevychází.

"Vlaďka na tom ani finančně není dobře. Má dluhy, je skoro bez peněz. Kde jsou ty dobry, kdy brala desítky tisíc za akce a on vydělával statisíce. Doba je jiná a Vladčin mediální obraz taky není zrovna dvakrát nejlepší. Asi by se sebou měla začít něco dělat," říká známý dnes už skoro bývalých manželů Erbové a Řepky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve