Neuvěříte, kolik bude bývalé ženě Hapky a matce známé zpěvačky!

 Celebrity 
31. července 2015 04:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Herečka Zora Ulla Kesler (vlevo) a její dcera, zpěvačka Petra Hapková Profimedia
Tady někdo dokázal zastavit čas! Bývalé manželce geniálního skladatele Petra Hapky bude letos 65 let. Slavná herečka, žijící střídavě v Itálii a v Česku, Zora Ulla Kesler bude slavit v srpnu.

„Maminka je skvělá. Ona si ten věk nepřipouští a je pravdou, že když to někomu řeknu, nevěří mi to. Ona má ráda život a nestresuje se zbytečnostmi, které stejně neumí ovlivnit,“ svěřila se VIPstory.cz zpěvačka Petra Hapková, dcera Petra Hapky, o které mnozí říkají, že zdědila po skladateli umělecké a až geniální geny.

Hapkova bývalá a maminka Petry Hapkové hrála v řadě českých i zahraničních filmů a nevyhýbala se ani erotickým scénám. Taky si to mohla dovolit! Čeští diváci ji mohli vidět ve filmech jako Skalpel, prosím, Anděl svádí ďábla, Operace mé dcery, Fešák Hubert, Perinbaba nebo třeba Líbáš jako ďábel.

„Ona vypadá famózně. Je vidět, že pracují nejenom geny, ale i životní styl a filosofie. Navíc je se Zorou velká legrace a to ne každá dáma v jejím věku umí, udělat si i ze sebe takovou legraci. Chodí skvěle oblékaná, nalíčená a ještě dobře naladěná,“ svěřil se přední český stylista Kája Pavlíček, který se s herečkou i její dcerou zpěvačkou přátelí.

Na 11. srpna, kdy Zora Ulla Kesler oslaví půlkulatiny, chystá menší oslavu pro nejbližší rodinu a přátele. „Nic velkého. Chceme tam lidi, které máme rádi. Aby byla pohoda, aby bylo veselo a aby se nikdo nenudil, netrpěl hladem a žízní,“ dodala Petra Hapková, která mamince oslavu organizuje a shodou okolností zítra zazpívá na Zahradní slavnosti ve Třech Sekerách u Mariánských Lázní.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008