»Suchoš« slaví 50! Přestárlý puberťák nebo trapák?

 Celebrity 
30. července 2015 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michalu Suchánkovi bude 50! A je to pořád velký šprýmař. Když se podíváte na další fotce, co má, nebo spíš nemá na sobě... Profimedia
Šedivé vlasy, nevalný vzhled, brýle a malá postava. Přesto je jedním z nejlépe placených herců a moderátorů a má tisíce fanynek. Teď slaví padesátiny. Řeč je o zastydlém puberťákovi, kterého jedni mají za frajera, jiní za trapáka Michalu Suchánkovi.

"Nato, jakého má Michal skvělého tatínka, bývalého televizního komentátora, moderátora, který jezdí na besedy třeba i s Troškou, Jaroslava Suchánka, on je opravdu úplně jiný," říká jedna z hereček, která si stále nemůže na chování svého kolegy zvyknout.

"Ještě, když je sám,ale když je s tím "ženomužem" Richardem Genzerem, je to opravdu někdy na přeshubu," říká herečka.

Jenže Michal Suchánek, který je samozřejmě po Jiřím Krytinářovi, společně s Romanem Skamene nejmenším umělcem u nás, je manželem, otcem dětí a v civilu pohodář, který má prostě jen rád legraci, nadhled a moc věci navenek neřeší. Přitom natočil desítky filmů, hrál a hraje divadlo, moderoval pořady v televizi. Na nedostatek práce a peněz si stěžovat nemůže.

Jak bude slavit. "To ještě nevím, ale něco určitě bude," nechal se slyšet Suchoš, u kterého všichni předpokládají, že oslava bude velká a bude to pořádná pařba.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47