Tak trochu zapomenutá herečka! Neuvěříte, kolik je Věře Kubánkové

 Celebrity 
28. července 2015 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Věra Kubánková je herečka, které je ve svém věku velmi vitální a málokdo by hádal, že je jí tolik, kolik jí je Profimedia
Hrála v desítkách televizních inscenacích, filmů, má za sebou stovky divadelních rolí, přesto je tak trochu "zapomenutá". Někteří si dokonce mysleli, že je už dávno po smrti! Jenže Věra Kubánková, která hraje už devět sezón v Divadle Na Jezrece, je ke svému věku velmi čiperná.

"Je mi 91 let. Občas mi to lidi nevěří, ale nedávno jsem oslavila tohle číslo," svěřila se Kubánková, která naposledy zatím hrála v nové pohádce, která se ještě natáčí, Řachanda jako kořenářka.

"Někteří si dokonce občas myslí, že jsem po smrti, ale já žiju," usmívá se Kubánková, které loni k 90. narozeninám Jan Hrušínský s Miluší Šplechtovou a ansámblem divadla připravili velkolepou oslavu a ani letos ji kolegové a přátelé nezapomněli 22. července poděkovat. "Věruška je zlatá ženská, taková ta stará škola. Poctivá, zkušená herečka, velmi zodpovědná a dává úžasné rady, do profese i do života," říká jedna z výrazně mladších kolegyň.

Až na to, že chodí o hůlce, je herečka, která se narodila za první republiky, velmi vitální a texty si skvěle pamatuje. Spolu s Lubou Skořepovou patří k nejstarším herečkám u nás.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod