Populární herec neví, do kterého mocného zadku zalézt nejdříve

 Celebrity 
27. července 2015 17:47 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Fotka, která obletěla svět Yutoube
Tak to vypadá, že francouzský herec Gérard Depardieu si našel nového kamaráda. Po ruském prezidentovi Vladimirovi Putinovi, je to běloruský prezident Alexander Lukašenko, kterého Depardieu navštívil v jeho paláci nedaleko Minska.

Cílem návštěvy nebyly polnohospodářské práce, jak by se na první pohled mohlo zdát, ale spolupráce na připravovaném filmu o legendární letce Normandie-Nieme, která během druhé světové války bojovala proti nacistům na východní frontě. S hercem se návštěvy účastnil i producent filmu. Projekt se realizuje k 70. výročí konce druhé světové války. Na filmu se podílí Francie, Rusko a Bělorusko.

Depardieu je proslulým příznivcem Ruska a jeho prezidenta Vladimira Putina. Na Západě a na Ukrajině vyvolal pozdvižení, když Rusku poblahopřál k anexi Krymu a před dvěma lety přijal ruské občanství, aby se vyhnul vysokým daním v rodné Francii. Svým rozhodnutím ve Francii ztratil mnoho svých fanoušků, které však zřejmě získal na druhé straně Evropy.

Nad spojením s běloruským prezidentem mnozí hercovi příznivci kroutí hlavou. Lukašenko patří k nejméně oblíbeným politikům v Evropě. Bělorusku vládne od roku 1994 a pravděpodobně zvítězí i v nadcházejících podzimních volbách, vzhledem k systematickému potlačování opozice.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve