Lucka Vondráčková přijde o statisíce? Za všechno může mamon!

 Celebrity 
25. července 2015 04:56 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucka Vondráčková přijde kvůli mamonu držitelky práv o slušné peníze i hezkou roli! Lucka Vondráčková
Zpěvačka a taky herečka Lucka Vondráčková, která nedávno v Kanadě porodila druhého potomka Adámka, přijde asi o pěkný balík peněz. A zároveň o hezkou šanci zahrát si v zajímavém projektu. Za vše může zřejmě krach projektu Diskopříběh 3 Michala Davida.

Lucka Vondráčková měla přiletět už koncem srpna a v Česku pobýt několik týdnů nebo možná měsíců. Hlavním důvodem mělo být natáčení pokračování slavné ságy. Jenomže chamtivost jedné z držitelek autorských práv Terezy Pergnerové, bývalé slavné moderátorky přiměla producenta Michala Davida, aby se do natáčení zatím nepustil. Chtěla podle dostupných informací více než milion korun, a protože by zřejmě i další držitel práv chtěl podobnou sumu, natáčení se zatím nekoná. I když David přišel se lstí, že z Diskopříběhu 3 udělá Decibely lásky. Nemusí tedy žadonit ani platit práva.

Lucka Vondráčková tam měla hrát zásadní roli. Nyní bude muset vyčkat, jak další jednání dopadnou. Na sociální síti zpěvačky se objevila informace, že se zdrží v Česku jen několik dní, zato bude mít ale hodně nabitý program. Má točit nové písničky, čeká ji focení a má mít i schůzky ohledně dalších projektů. Na film se patrně ale nedostane.

"Bohužel to natáčení asi odpadá, aspoň zatím. Je to nějaký prokletý, mělo se začít už před dvěma třemi lety, pak od června, teď byl termín od září, jenže Michal David do toho nechce investovat svoje peníze. Přeci jen je to risk," řekl VIPstory.cz člověk blízký natáčení.

Kdy tedy začne David s natáčením Decibelů lásky, není jasné. Jisté ale je, že patrně srpnový termín nestihne, a protože Lucka Vondráčková se v Česku zdrží jen krátce, hrát ve filmu s pozměněným názvem tedy zřejmě opravdu nebude.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47