Landa se chystá na další šok! Budete koukat, co připravuje!

 Celebrity 
21. července 2015 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Landa i po ošklivé bouračce závodí dál a chystá Velekoncert Daniel Landa - Velekoncert
Zpěvák a v posledních letech kouzelník Žito Daniel Landa vyhrál boj nad pudem sebezáchovy. Po nedávné těžké nehodě na Rally Šumava, kdy v rychlosti téměř 180 kilometrů v hodině vyletěl z vozovky do lesa mezi stromy a vyvázl bez zranění jenom zázrakem, opět usedl za volant svého rally speciálu a zúčastnil se Rally Bohemia.

„K návratu za volant mi kromě našeho runového mentálního tréninku pomohlo také to, že rally je opravdová droga,“ svěřil se Dan Landa bezprostředně po té, co projel cílovou čarou. Ale ani tentokrát se jeho jízda neobešla bez komplikací.

„Po problémech se startérem jsme špatně zabezpečili přední kapotu, která nám v plné rychlosti přistála na předním skle a poslední rychlostní zkoušku jsem jel spíš instinktivně. Je zázrak, že jsme nic netrefili,“ vysvětlil zpěvák, který přesto všechno dojel jako pátý ve své kategorii a osmnáctý v náročném mezinárodním závodě.

Landa tak zase opět riskuje. Rallye Šumava se mu už dvakrát stalo málem osudným. Na štěstí jednou se jen zranil, podruhé z děsivé bouračky vyvázl bez šrámů. „Náš cíl byl závod dokončit a setřást ze sebe nepříjemné prožitky z bouračky na Rally Šumava,“ dodal Landa, kterého ještě před jeho zářijovým Velekoncertem v pražských Letňanech čeká ještě jeden závod a to věhlasná Barum Rally. „Tam si budu muset dávat obzvlášť pozor, protože je to jenom několik dní před plánovaným Velekoncertem, který bude možná mým doteď nejnáročnějším vystoupením. Nechci říkat v životě, záhy totiž ještě trošku přitvrdíme, protože říjnovou cestou začíná další velké dobrodružství jménem Afghánistán,“ ukončil Landa jehož cíle se zdají být opravdu velké.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47