Tanečník od Biebera, Minogue, Michaela učí tančit děti z dětských domovů!

 Celebrity 
21. července 2015 17:23 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Filip Jankovič s Hankou Kynychovou a některými ze soutěžících na Hejbejte se a zpívejte archiv H. Kynychové
Tančil a učil tančit takové hvězdy, jako Justin Bieber, Kylie Minogue nebo George Michael a další. Teď učí tancovat děti z dětských domovů. Filip Jankovič, který prošel i soutěží SuperStar se stal lektorem projektu Hanky Kynychové Hejbejte se a zpívejte.

Mladý Slovák žijící především v Česku se pro letošní ročník stal lektorem kategorie MTV dance a kromě tance na dámských podpatcích, učí děti z dětských domovů, pro které je každoroční obří benefiční show určena, učí i další moderní tance.

„Jsme opravdu velmi rádi, že Filip svůj volný čas věnuje právě Hejbejte se a zpívejte. Loni seděl ještě v porotě, letos bude na jevišti a nyní má s dětmi soustředění a tvrdě makají. Atmosféra na tréninku MTV dance se nedá popsat slovy, to musíte prostě zažít,“ říká cvičitelka a majitelka fitness centra Hanka Kynychová.

Finále velké soutěžní celodenní akce, které se pravidelně účastní na 50 známých osobností, se v Praze uskuteční zase na podzim. Loni například na akci přišel zazpívat i Václav Neckář a všech 300 lidí v sále, včetně soutěžících pak dlouhé minuty stáli a tleskali.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod