Oslavenec Gott na tom není nejlépe! Co skrývá?

 Celebrity 
15. července 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott cítí, že síly s věkem ubývají a nemoc není žádná legrace! archiv K. Gotta
Zlatý slavík Karel Gott oslavil včera své 76. narozeniny. Snad si konečně uvědomil, kolik je mu let a rozhodl se zbrzdit své pracovní nasazení. Jenže za jeho ústupky v projektech je zřejmě něco jiného. Jeho zdravotní stav není podle mnoha neoficiálních zdrojů nejlepší.

"Karel se hodně přemáhá a problémy se srdcem jsou daleko vážnější, než jak přiznává! On nechce působit jako slaboch, ale řekl bych, že jeho stav není dobrý. Myslím si, že toho skrývá víc a nemluví o tom," řekl VIPstory.cz jeden z jeho kolegů.

Nejenom skandál s jeho manželkou Ivanou, která zdrhla z Divadla Hybernia, ale i předchozí a prý nedobrovolné ukončení spolupráce s tajemníkem Janem Adamem, manažerkou Jaroslavou Herzerů a další problémy doma, mu rozhodně nepřidaly. Teď dokonce pověsil i moderování v rádiu na hřebíček.

Rozhodl se, že pořad Zpátky si dám tenhle film, který vysílal každý týden veřejnoprávní rozhlas, ukončí.

"Po dlouhém zvažování jsem se rozhodl, že 223. díl mé rozhlasové diskotéky bude definitivně poslední. Myslím totiž, že v nejlepším se má přestat,“ nechal se slyšet bližších podrobností Karel Gott. Přitom rádio s pokračováním počítalo. Vždyť díky němu také letěla poslechovost nahoru. Jenže, zpěvák prostě řekl dost a hotovo.

"Karel podle mě netrpí jenom arytmií. Tam bude něco víc a to srdce prostě potřebuje klid. Nezdá se to, ale stres s přípravou pořadů, koncertů, dalších aktivit, velký tlak na jeho osobu z více stran. No, nezávidím mu to," dodal Gott.

Teď je otázkou, kdy začne rušit i větší projekty, koncerty, například turné v milovaném Německu, kde je Gott snad ještě víc milován, než doma v Česku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008