Ta dopadla! České krásce zmrzl úsměv, tuhle zprávu opravdu slyšet nechtěla

 Celebrity 
15. července 2015 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Manželství s Buffonem je zřejmě definitivně u konce Archiv A. Šeredové
Alena Šeredová, manželka jednoho z nejlépe vydělávajících brankářů světa, se musí smířit s faktem, že její manželství je definitivně u konce. Gigi Buffon se totiž stane potřetí otcem. Matkou dítěte ovšem není jeho manželka Alena, nýbrž jednačtyřicetiletá milenka Ilaria D'Amico.

Italský bulvární časopis přinesl exkluzivní informaci o tom, že Ilaria je již ve třetím měsíci těhotenství. O těhotenství Buffonovi partnerky se spekulovalo již v loňském roce, ale informace, že čeká syna, nebyla pravdivá. Buffon má s českou modelkou Alenou Šeredovou syny Luise a Davida a jeho současná partnerka, moderátorka televizní stanice Sky Ilaria D'Amico má rovněž syna z předcházejícího vztahu.

Alena Šeredová za poslední roky musela od svého manžela snést poměrně dost ponížení. Nejenom, že ji po třech letech manželství brankář Juventusu Turín opustil, ale navíc šel za ženou, která je o čtyři roky starší. A upřímně, to se nikdy neposlouchá dobře. Zvednout náladu by mohlo modelce snad jenom hodně, ale opravdu hodně tučné finanční odškodnění. No, ale s tím se přece v podobných případech tak nějak počítá.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve