Šok: Jirka Mádl úplně zešedivěl!

 Celebrity 
12. července 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Šedivý, zestárlý Jiří Mádl. Takhle vypadal v Karlových Varech Profimedia
Zestárl nejméně o 20 let, celý zešedivěl a vypadá nezdravě. Tak dopadl herec Jiří Mádl. Co se mu to stalo, že by nějaká nemoc nebo prožité trauma? Na štěstí se jednalo o filmovou roli. Jeden z dvojice legendárních Snowboarďáků natáčí v Karlových Varech nový film Vlk z Královských Vinohrad.

Mádl točí pro režiséra Jana Němce hlavní roli. A prezident festivalu Jiří Bartoška mu dokonce v poslední den filmové přehlídky předal před prázdným hledištěm Hotelu Termal cenu! Ovšem falešnou. Šlo o scénu ze scénáře.

Film vzniká podle autobiografických povídek Jana Němce, které vyšly pod názvem Nepodávej ruku číšníkovi. Natáčení začalo na MFF v Cannes a pokračuje ve Varech. V předchozí scéně před udělením glóbu Mádl v obklopení krásných dívek vtančil na červený koberec před Thermalem.

„Dobrý večer vzácní hosté. Dovolte mi, abych při příležitosti jubilejního ročníku pozval na jeviště laureáta Křišťálového glóbu. Je to problémový a opomíjený režisér, ale můj kamarád," řekl Bartoška. „Dovolte, abych na sebe prozradil velké tajemství – miluju film," reagoval Mádl.

„První klapka se ozvala v Cannes, našimi zahraničními koproducenty jsou partneři z Francie a ze Slovenska," uvedla producentka Dagmar Sedláčková. To, co se na plátně objeví, se skutečně stalo a Jan Němec to opravdu zažil. I když, pravda, občas to trochu nafouknul.

Jde o mezinárodní nízkorozpočtovou koprodukci, náklady se mají pohybovat do dvanácti milionů korun. Natáčení potrvá do srpna, do kin by měl snímek přijít na jaře příštího roku.

„Film má v názvu vlka, tvora divokého, lstivého, neovladatelného. Vlk v rouše beránčím a naopak. Uvidíte místa činu, autentický dialog, autorský komentář, archivy pravé i falsifikáty," slibuje režisér Němec v katalogu připravovaných filmových novinek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod