Skandál! S kým se to líbá modelka Nikol Moravcová?

 Celebrity 
01. července 2015 10:25 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Teda Nikol Moravcová se nezdá, ale líbat umí a dokonce i cizí mladíky!  Music Club Zlatý Strom
Doma má přítele a přitom byla přistižena, jak se vášnivě líbá s pohledným a neznámým mladíkem. To jsou ty dnešní mladé modelky, řekli by si mnozí. Pravda by to možná byla, kdyby nešlo o Nikol Moravcovou. Líbačka byla totiž součástí videoklipu, který modelka v Music clubu Zlatý strom točila.

Vše je dokonce natočené na videu! Nikol Moravcová vchází do klubu a v jako dnes již legendární pohádce Tři oříšky pro Popelku všichni přítomní náhle jakoby zkameněli. Ona pomalu kráčí dál, až se zastaví, spatří onoho mladíka a dá mu vášnivý polibek. Poté společně divoce tančí a i všichni ostatní náhle ožijí. V tu chvíli začíná obrovská party. Klip vznikl právě pro slavný klub v Karlově ulici.

„Protože nejsem profesionální herečka, měla jsem s líbáním cizího kluka, přiznám se, trochu problém. Ale zase šlo jen o takzvaný suchý polibek, který dávám běžně lidem k narozeninám, takže jsem to zvládla bez větší újmy,“ popisovala své prvotní zážitky z natáčení Nikol Moravcová.

A co na to její přítel? „Můj partner naštěstí není vůbec žárlivý a navíc respektuje mou práci. Ví, že bych nikdy neudělala nic, co bych sama nechtěla. Proto nežárlil ani na tohoto chlapce a nežárlí ani na nikoho jiného,“ dodala šťastně zadaná Nikol.

Televizní reklamy, převážně zahraniční, točí Nikol docela pravidelně, ale výsledek ji prý málokdy tak mile překvapí, jako právě toto video.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod