Gottovi schází peníze? Musel vzít druhou práci?

 Celebrity 
01. července 2015 17:05 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Karel Gott v trochu jiné podobě! Grévin Praha
Zlatý slavík Karel Gott je hodně pracovně vytížený! Ale, že by měl tolik energie a času, že by si bral ještě vedlejšáky a chodil třeba hlídat? No, není to vyloučeno. Fotografové ho načapali v muzeu voskových figurín v Praze v hlídačské uniformě!

Mistr asi nemá zapotřebí za pár korun někde šaškovat. Ale v uniformě opravdu byl. Co tam tedy dělal? "Karel Gott zde pro Českou televizi natáčel spot k Lize mistrů. Byla to velká legrace a musím říct, že tak pohodovou a úžasnou spolupráci jsem dlouho nezažila. Navíc nejen, že je to velký profesionál, ale ještě skvělý a noblesní člověk," prozradila VIPstory.cz marketingová ředitelka muzea Daniela Pedret.

Gott se ale v muzeu objevil dvakrát! A to byl šok. Jednou ve své voskové podobě, protože tam jeho socha už rok stojí a podruhé živý. A když se k svému druhému já postavil, chvíli nebylo poznat, kdo je živý a kdo jen z vosku. Nakonec si Mistr prohlédl i své kolegy z hudební, herecké a sportovní branže- A objevil fotbalistku Marka Jankulovskiho, který tam také točil spot. Po něm pak další den ještě Milan Baroš a Vladimír Šmicer. S těmi se ale zpěvák už nepotkat.

Gott pak natočil svou část spotu, mile se rozloučil a odjel za dalšími povinnostmi.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve