Vondráčková se exekuce jen tak nezbaví! Víme proč!

 Celebrity 
01. července 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Helena Vondráčková nemá vyhráno. Tím, že zaplatila pokutu se problémům ještě nevyhnula! archiv H. Vondráčkové
Má to Helena Vondráčková zapotřebí? V jejím věku, s její úžasnou kariérou. Naprostá profesionálka každým coulem a teď má obstavený veškerý majetek. A to kvůli jedné jediné hloupé pokutě? Tu sice nyní zaplatila, ale exekuce trvá dál!

Vondráčková totiž nezaplatila pokutu, kterou ji dalo Město Mníšek pod Brdy za to, že nechala u své vily v Řitce postavit přístavek, tedy zídku. Ovšem načerno, bez povolení. Nejde ale o aktuální záležitost, ale o věc starou asi pět let.

"Pokud vím, tak paní Vondráčková odmítla pokutu, asi na radu svého manžela, který to považoval za neoprávněné, zaplatit. Šlo to až k soudu a "škodu" pak město vymáhalo soudně, tedy pomocí exekutora. Teď dlužnou částku prý už zaplatila," řekl VIPstory.cz zdroj z úřadu.

´ Jenže ani tak nemá Helena vyhráno! Nestačí totiž, aby zaplatila jen vyměřenou sankci. Musí totiž uhradit i veškeré soudní a exekutorské poplatky. To se může vyšplhat do desítek tisíc korun. Dokud ale zpěvačka nezaplatí, exekutorský úřad neuvolní nemovitosti. A není top málo.

Jedná se o vilu v Řitce, pozemek, zařízení, automobily, i podíl na domě ve Slatiňanech, který má s bratrem Jiřím, sestrou Zdenou a synovcem Davidem a neteří Lucií po svých rodičích. Právě jim způsobila komplikace, protože s domem nemohou nijak disponovat, a to do doby, než budou závazky vyrovnány.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008