Kauza nevěrného Slováčka: Patrasová bojuje o majetek za 60 milionů!

 Celebrity 
29. června 2015 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Takhle zamilovaně působili Dáda s Felixem ještě před pár měsíci. Najednou je vše jinak? archiv TV Prima
Kauza nebo pseudokauza nevěry Felixe Slováčka hýbe českým šoubyznysem. Jenže podvedené Dádě Patrasové, která musí průšvih svého muže, který je pověstný svými zálety najednou řešit přes média? Jí jde ale hlavně o majetek za nejméně 60 milionů korun.

Luxusní vila na přímém rozhraní Vinohrad a Vršovic má hodnotu okolo 40 milionů. Chalupa v Českém ráji může stát okolo pěti až sedmi milionů. Luxusní byt po rodičích za pět milionů a také vydavatelská firma může mít hodnotu až deset milionů. Šperky, cenné papíry a úspory. O to vše hraje známá herečka, moderátorka, ale také zpěvačka. A bojí se, aby neodešla, pokud by došlo k rozvodu, jen s plyšovou žížalou Julií.

"Dáda si je vědoma, že ty desítky milionů, které vlastně mají, prostě nemusí být už jen její. Samozřejmě, že u rozvodu by se hrálo o hodně. Jenže je nám všem divné, proč to neřeší za zavřenými dveřmi a sama práská do bulváru. Přeci je dost stará na to, aby věděla, že tohle je vždy věc rodiny a ne, aby prala špinavé prádlo na veřejnosti. Co za tím opravdu je, to je všem divné," řekl VIPstory.cz jeden z jejích kolegů z branže.

Felixovi avantýry trvají řadu let. A ač se Patrasová snažila roky všechny přesvědčovat, že její Felix je muž jejího života a jsou do sebe zamilovaní, všichni vědí, že je to trochu jinak. "Proto je teď hodně zvláštní, že najednou mluví o rozvodu, najednou je zděšená, podvedená. Zkrátka, ať je to jakkoli, hraje se tam o opravdu velké peníze. Vždyť Felixovi příjmy ročně jdou do desítek milionů," dodal další zdroj z okolí manželů Slováčkových.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod