Harapes pohřbil přítele a zůstal sám!

 Celebrity 
27. června 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pohřeb Josefa Topola nesl Vlastimil Harapes hodně špatně. Patřil k jeho nejbližším lidem Profimedia
Baletní mistr Vlastimil Harapes zůstal sám! Poté, co před pár dny zemřel jeho blízký přítel, o němž se hovoří jako o životním partnerovi, dramatik Josef Topol, nebude to mít jednoduché. Pohřbu se zúčastnila i řada známých osobností.

Kromě bývalého ministra Jana Rumla, bratra Václava Havla Ivana, posledního rozloučení se zúčastnili i herci Jan Kačer nebo Jan Potměšil. Sám Harapes neudržel slzy.

"Vlastíkovi bylo hrozně. Byl to jeden z jeho nejbližších lidí v životě. Hodně špatně to nese. Josefovi navíc před dvěma lety zemřel jeden ze synů. Teď už zůstal jen druhý, Jáchym. Vlasta má na štěstí hodně práce a je stále mezi lidmi, ale doma, kde zůstal sám, je mu ouvej," prozradil blízký známý Harapese.

Ten se těšil, až společně příští rok oslaví sedmdesátiny Vlastimila Harapese, které by se měly konat v Národním divadle. Bohužel se toho už nedožil.

O náklonnosti baletního mistra k mužům se hovoří otevřeně řadu let. Sám Harapes to ale nikdy nepřiznal. Až herečka Květa Fialová práskla v pořadu VIP Prostřeno, že "Vlastík, ten je dost teplej." Od té doby s ní tanečník nepromluvil. vyhýbal se jí a dokonce před ní z jedné akce utekl.

Až nyní, kdy u Fialové propukla Alzheimerova choroba vzal svá nenávistná slova o herečce zpět. Řekl ji, že je vše odpuštěno a že by ji ještě rád navštívil. To bylo ve chvíli, kdy se loučil zemřel jeho přítel Josef Topol.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve