Lucie Vondráčková je podruhé maminkou! Věděli jsme, co to bude!

 Celebrity 
23. června 2015 18:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Šťastní jsou Lucie a Tomáš podobně, jako tady byli při narození Matyáška archiv L. Vondráčkové
Zpěvačka Lucie Vondráčková je podruhé maminkou! K malému, téměř čtyřletému Matyáškovi přibyl tak bratříček Adámek. Oba, tedy maminka a miminko jsou v pořádku v porodnici v kanadském Montreálu. VIPstory.cz už před časem psalo, že to bude s největší pravděpodobností kluk!

Tatínek, hokejista Tomáš Plekanec byl u porodu. Proto se v sobotu večer nemohl spojit telemostem v rámci vyhlášení ankety Zlatá hokejka. Protože vezl ženu do porodnice. Právě moderátoři Iva Kubelková a Jakub Kohák práskli, že Lucka je v porodnici. Tomáši Plekancovi okamžitě gratulovaly desítky jeho přátel, kamarádů i spoluhráčů z NHL. Jenomže Lucka si musel ještě tři dny počkat, stejně jako tatínek Tomáš. Ten je od dopoledne opět zahrnutý gratulacemi!

I rodiče Lucie, Jiří Vondráček a Hana Sörösová jsou šťastní, že vše dopadlo dobře a jsou tak podruhé dědečkem a babičkou.

V Montreálu tak je o jednoho navíc. Malý Matyáš má prý ze sourozence velkou radost a těší se, až povyroste a bude si s ním moc hrát. Lucku teď čekají pouze mateřské povinnosti. A proto, aby to měla jednodušší, je jí na blízku Tomášova maminka, tedy tchýně, s kterou má ale zpěvačka skvělý vztah.

Během letních prázdnin se Lucie Vondráčková sžije s dvěma dětmi a zvykne si na větší zápřah, aby už na podzim se mohla vydat domů do Česka, kde ji čeká několik pracovních povinností, včetně filmu. Teď má v hlavě ale jedinou myšlenku, vše zvládnout. Kojit, přebalovat, houpat, vozit, uspávat, ale těšit se z toho, že má úžasnou rodinu, kterou si vždy přála.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008