Tahle herečka a sex symbol? Naopak, pěkná špindíra bez kalhotek!

 Celebrity 
16. června 2015 10:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Marylin zemřela 5. srpna 1962 v Los Angeles v pouhých 36 letech Wikipedie
Prý sex symbol, který nezná mezí a který nikdo nepřehlédne. To měla být herečka Marylin Monroe, která ani skoro třiapadesát let let po své smrti nepřestává fascinovat. Teď se však objevily zprávy, že populární umělkyně a milenka J. F. Kennedyho, byla prý pěkná špindíra.

Podle dobových záznamů byla ve chvíli, kdy bylo její tělo nalezeno na světelné roky vzdálená krásce, kterou na filmovém plátně obdivovali fanoušci po celém světě.

Ředitel slavného pohřebního ústavu Abbott & Hastse se po letech rozhodl promluvit o podrobnostech hereččiny smrti a pohřbu. V době, kdy Marilyn zemřela, si to kvůli prestiži a dobrému jménu ústavu nemohl dovolit. Nyní se Allan Abbott rozhodl napsat knihu, ve které líčí, jak kráska vypadala pár hodin po své smrti.

Tělo obletované hvězdy odvezla pohřební služba do márnice. Abbott uvedl, že když sňal z mrtvé Marylin prostěradlo, byl šokován, jak zanedbaně herečka vypadala. Podle jeho slov připomínala spíše průměrnou stárnoucí ženu, která o sebe jen velmi málo dbala. Kromě fialových skvrn na tváři, měla ve velmi špatném stavu nehty na rukou i na nohou. Vlasy ruku kadeřníka neviděly pravděpodobně několik týdnů a byly výrazně odrostlé. Nohy neměla oholené a rty byly silně popraskané.

Jako pikanterii uvedl Abbott to, že Marylin nikdy nenosila spodní kalhotky a také měla umělá prsa. Upravit Monroe na její poslední cestu dalo prý pěknou fušku. Manželka manažera pohřebního ústavu jí dokonce po smrti musela vycpat podprsenku, aby si byla na pohřbu alespoň trochu podobná.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve