Hvězdám z Ordinace v růžové zahradě hrozí krach!

 Celebrity 
15. června 2015 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pavel Kikinčuk a jeho skutečná dcera Kamila, která mu hraje dceru i v seriálu, zachraňují, co se dá! archiv TV Nova
Pavlu Kikinčukovi, kterého diváci znají z komedie Slunce, seno, jahody jako Šimona Pláničku, nebo starostu z Babovřesk či nyní ředitele nemocnice ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, hrozí krach. Tedy lépe řečeno divadlu Pluto, které v Plzni řadu let s manželkou Jindřiškou a dcerou Kamilou, která s ním taky v seriálu hraje a přímo jeho dceru, provozují.

Rodina spolu s herci, mezi které patří i Pavla Bečková (jeptiška z Babovřesk), Lukáš Langmajer či Bronislav Kotiš, uspořádali petici za záchranu komediálního divadélka do kterého jezdí lidé z celé republiky. Divadlu totiž hrozí krach a jeho zavření, což by podle mnohých byla obrovská škoda.

Prostory mají manželé Kikinčukovi pronajaty od města Plzně. To nechalo navíc pasáž, kde divadlo je, zrekonstruovat. Tím se zvýšilo nájemné a dokonce museli principálové začíst platit DPH.

"Jde o desítky tisíc měsíčně a opravdu je to mnohdy na hraně únosnosti. Snažíme se nenavyšovat vstupné, ale ono to dost dobře nejde. Přitom chceme zachovat dostupnost, repertoár, ale někdy je to velmi finančně vysilující," přiznává trochu zoufale Pavel Kikinčuk i jeho žena, také herečka Jindřiška Kikinčuková.

Divadlo Pluto za 16 let své existence, jako nedotovaná, jediná soukromá profesionální scéna západočeského regionu, uvedlo celkem 23 premiér. Stalo se za tu dobu srdeční záležitostí nejen plzeňských diváků.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008