Absolonová i Vondráčková v očekávání. Víme, co se jim narodí!

 Celebrity 
15. června 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Monika Absolonová i Lucie Vondráčková jsou v očekávání. Copak se jim asi narodí?  archiv
Dvě zpěvačky českého šoubyznysu jsou v očekávání. Zatímco Lucie Vondráčková by se do porodnice měla vypravit každým dnem, její kolegyně Monika Absolonová za pár měsíců. VIPstory.cz ví, co se jim narodí.

Monika Absolonová, která má velmi ráda pozornost médií a zásobuje je prostřednictvím sociální sítě fotkami a různými statusy se pochlubila, že to bude chlapeček. Takže růžové nebo červené oblečky pro miminko pořizovat nebude.

Lucie Vondráčková sice veřejně nepřiznala, zda to bude holčička nebo chlapeček, tedy zda malý Matyáš bude mít sestřičku nebo bratříčka, ale lidé z jejího okolí jsou přesvědčeni, že to bude taky kluk.

"Lucka vypadá na to, že bude bude další malý Plekanec. Navíc ještě více zkrásněla a už ty známé "babské" pranostiky říkají, že když žena v těhotenství je ještě více výrazná a hezká, než normálně, bude to kluk.

Uvidíme, co to bude. Ale jedno je jisté, obě maminky se na své caparty už moc těší. Vondráčková porodí v Kanadě, Absolonová v Praze. Obě mají společné i to, že svou kariéru na chvíli přerušily a stahují se do ústraní .
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008