Smutná Lucie Bílá. Definitivně skončila!

 Celebrity 
14. června 2015 04:59 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá končí... facebook
Zpěvačka, Zlatá slavice Lucie Bílá definitivně skončila. A snad uronila i slzu! Ne snad, že by se rozhodla kariéru pověsit na pověstný hřebík, ale její milovaný projekt v němž hrála i se svým exmanželem Vaškem Noidem Bártou, měl derniéru!

Velkolepý muzikál Aida, na který někteří diváci přišli i 25 krát, skončil! Bílá, která hrála hlavní roli, tak posmutněla, protože se musela rozloučit s kolegy, týmem i titulem, který miluje.

"Něco končí, něco začíná. Bylo a je mi vždy tady moc dobře," nechala se Lucie Bílá slyšet o atmosféře a týmu z Hudebního divadla Karlín, kde řadu let účinkuje v předních českých muzikálech.

Slavice však nemusí tesknit. Od nové sezóny se vrací další její velká láska! Tou je muzikál Carmen, který během léta bude spolu s kolegy znovu "oprašovat", aby od října mohly chodit tisíce diváků. A opět Bílá má hlavní roli.

"No a věříme, že v příštím roce se nám podaří Lucii dát k jejímu jubileu to, co si přála a vysnila. Nový titul," prozradil člověk z karlínského divadla. Podle zdrojů ze zákulisí má jít o hlavní roli v chytsaném muzikálu Sestra v akci, inspirovaný slavným filmem s Whoopi Goldberg
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47