Krainová si pořídila nového fešáka. Máme FOTO!

 Celebrity 
12. června 2015 13:30 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Simona Krainová je cítí v bezpečí a je s novým objevem spokojená! Michaela Feureislová
Modelka Simona Krainová si pořídila velkého fešáka. Hodně se jí líbí a je s ním v bezpečí. Je zkrátka luxusní… Kdo to je a odkud je?

Nejde ale o chlapa, jak by se mohlo zdát a tak její manžel Karel může být v klidu. Tenhle fešák má čtyři kola, volant, je dvoulitrový a jezdí na diesel.

Simona Krainová totiž jezdí s novým fešákem, vozem DS 5. Jde o značku prémiových automobilů francouzské výroby která je právě pro ženu, jakou Krainová je jako stvořená.

Vůz je v automatu, tmavý, s plnou palbou. Pro modelku, ale taky maminku dvou dětí jsou ovšem důležitá jiná kritéria.

„Opravdu se s tímto vozem cítím v bezpečí a důležité je, že díky skvělé výbavě jsem v bezpečí nejenom já, ale i naše děti. Je to komfortní vozidlo, které mne zaujalo jak designem, spolehlivostí tak i technickými vymoženostmi,“ přiznala pro VIPstory.cz Krainová.

Simona Krainová je už tři roky tváří DS AUTOMOBILES a nyní získala vozidlo s novým faceliftem. V minulosti si vyzkoušela už model DS 3 a nyní aktuálně jezdí v DS 5.

„Ten je totiž větší a komfortnější pro nás jako pro rodinu. Využívám ho ale jak pro popojíždění po Praze či za Prahu, tak pak především na delší pracovní, ale i soukromé cesty,“ dodala Simona Krainová, které tedy tento nový vymazlený model hodně sluší.

Všem ženám by jej prý doporučila jak pro přednosti, které vyjmenovala, tak i proto, že je v automatu a dámy nemusejí řešit spojku, složité vyjíždění do kopce a řazení ve složitějších situacích, ale užijí si plynulejší a pohodlnější jízdu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47