Hvězda Líbáš jako Bůh prý lže! Teď navíc zažila pořádnou potupu!

 Celebrity 
12. června 2015 00:03 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kamila Magálová si prý vymýšlí. Teď navíc dostala ránu pod pás RTVS
Hvězda filmů Marie Poledňákové Líbáš jako Bůh a Líbáš jako ďábel Kamila Magálová zažila hroznou potupu od svého exmanžela. Slovenská herečka, kterou si oblíbili i čeští diváci, neprožívá zrovna dobré období.

I přesto, že Magálová zažívá nový a spokojený život ve své vile v Ivanke u Dunaje, od svého bývalého manžela Slavomíra, s nímž vlastnila luxusní hotel v Čierne Vodě, dostala hodně velký úder pod pás.

Manželé bývalý zámeček před patnácti lety koupili a zrekonstruovali. S velkou slávou jej otevřeli. Magálová se chlubila, jak je spokojená, jezdila na koni, nechala se fotit i natáčet televizními štáby. Rozvodem ale o něm přišla.

Po rozvodu však její manžel přišel s nápadem, že luxusní zařízení přejmenuje na Hotel AGATKA, po svojí dceři.

Prý po řadě let provozu přišel čas na zásadní změny, od kvality služeb, prezentace, až právě po přejmenování hotelu. Právě rozvodem manželů ztratil název Hotel Kamila opodstatnění. To však nemůže Magálová rozdýchat. Hotel sama spolubudovala řadu let. I díky jejímu jménu se stal prestižním ubytovacím zařízením.

Jenomže, zatímco se veřejně prezentovala tím, že je tak svědomitá, že chodí i ráno kontrolovat snídaně, aby pro hosty byly v naprostém pořádku, podle lidí z personálu chodila herečka do hotelu, který byl propojený s jejím bytem vždy až okolo 11 hodiny dopolední a že by na personál byla nějak zvlášť milá, se prý říct nedá. Hold se asi její profese herečky projevila i v podnikatelském byznyse.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008