Tahle zpěvačka ohrožuje sebe i dítě a ještě se rozčiluje! Poznáváte ji?

 Celebrity 
08. června 2015 04:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Monika Absolonové se prý picne. No, jen jestli se někdo dřív nepicne z ní? facebook
Zpěvačka Monika Absolonová by raději měla více myslet a méně mluvit. Sama ohrožuje sebe a své dítě, které čeká, a pak se ještě rozčiluje. Řeč je o jejím téměř kolapsu na benefičním Avon pochodu, kde se jí udělalo špatně.

Těhotná Absolonová by rozhodně v takovém vedru, jaké v sobotu bylo, neměla chodit na přímé, prudké slunce. Především pokud je v požehnaném stavu. Zatímco se objevovaly informace, že během pochodu zkolabovala a musela ji ošetřit posádka záchranky, ona se proti tomu ohradila.

„Asi se picnu nejen z vedra, ale i z bulváru. Dočetla jsem se, že jsem zkolabovala a ohrožuji miminko. Tak stejně, jako všichni a jako každoročně jsem chtěla jít celý pochod a asi kilometr před cílem jsem zjistila, že už toho mám plný brejle,“ napsala na svůj sociální profil.

Nějak si asi neuvědomila, že ostatní účastníci nejsou těhotní a že ani ona loni a předloni nebyla v požehnaném stavu. Jako nastávající matka by také mohla vědět, co by ji z přehřátí mohlo hrozit.

„Můj milý kolega Roman Vojtek mi prostě zastavil sanitku, která byla k dispozici všem a já v ní mohla počkat na auto, které mě odvezlo do cíle. Poprvé jsem nedošla, ale nikoho jsem neohrozila. Nejsem jediná těhotná…,“ dodala Monika.

Ano, není jediná těhotná, ale asi jedna z mála žen, které v jiném stavu se vůbec vydají do rozpálených ulic, když výstraha byla na celý víkend jasná. Kdyby skutečně zkolabovala, k čemuž chybělo málo, mohla skutečně ohrozit sebe i dítě.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008