My máme špindíru, hvězdy ze Slovenska ji ale strčí do kapsy! Podívejte se na tohle...

 Celebrity 
04. června 2015 18:00 / Marek Pokorný
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tyto hvězdy ze Slovenska stojí za to. tv joj
Reality show Mama ožeň ma byla na Slovensku dokonalou ukázkou inteligence některých lidí, kteří by raději neměli jít na obraz. A zatím co u nás teď jede špindíra ze Záměny manželek, Slováci mají jiné hvězdy. A my vám je musíme představit...

Jednou z nich je i spirituální bohyně Lubka, která předvedla podivný tanec při vaření. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby se přitom celá neohodila moukou a nekřičela jak smyslů zbavená. Ta teď pracuje jako prodavačka v drogerii a rozhodně nemá na růžích ustláno. Její nadřízení totiž nebyli účastí v show nikterak nadšeni.

Druhou hvězdou je Martina. Uklízečka ze Žiliny, kterou příroda obdařila krásnou duší, ale už méně krásnou vizáží, je nyní spokojená vedle své lásky Mirka, dokonalý úsměv ji ale zůstal.

A do třetice je tady Andrej. DJ z Michaloviec a specialista na operační systém Windows. Ten by měl v této době být otcem ročního miminka. Jelikož na sociální síti fotky s přítelkyní Lenkou nemá, nevíme informaci o miminku dostatečně ověřit. Navíc, už když se jeho vztah a otcovství provalilo, všichni spekulovali, zda to je pravda, protože fotka z ultrazvuku nějak neseděla. Nuže, alespoň že má Andrej své druhé děti, kterými jsou vymakané počítače a operační systémy.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?